Casal d’estiu La Bicicleta Blava

Ja olora a estiu i ja tenim aquí el casal d’estiu d’aquest 2020 de La Bicicleta Blava. Aquest any fem 5 anys!

Per aquest proper estiu tenim preparat un espectacle d’expressió i art, i tot estrenant espai no, a la masia de Can Mariné, a Sant Antoni de Vilamajor i seguint la nostra filosofia de construir un casal familiar, obert a tothom i on hi pugueu participar tots.

Cada setmana ens trobarem amb un nou repte relacionat amb l’art, on haurem de descobrir la nostra vessant més creativa i artística per tal d’aconseguir, de manera cooperativa i treballant en equip, el repte proposat. Ja sigui a través d’una obra de teatre, una coreografia, la creació d’un instrument o amb un pinzell a les mans, tots els nens i nenes tindran la oportunitat d’expressar-se lliurement amb la natura com a referent. Tot això sense oblidar aquelles activitats imprescindibles a l’estiu! Banyar-nos a la piscina, fer jocs pel bosc, orientació i rutes en bicicleta i, sobretot, les esperades acampades! I cada matí haurem de cuidar els nostres animals! T’hi animes?

Des de La Bicicleta Blava us proposem, després d’aquest temps de confinament, recuperar els moments de natura i aire lliure. És per això que volem aprofitar l’estiu per treballar les emocions bàsiques, l’alegria, la tristesa, la ràbia i la por. Tot sempre a través del joc i utilitzant cinc habilitats bàsiques per poder treballar-ho: el respecte, l’empatia, l’autoestima, la tolerància a la frustració i l’agraïment. A través d’aquestes i de totes les activitats que realitzarem, pretenem que cada infant es senti fort per poder expressar-se sabent que, passi el que passi, tindrà llibertat per fer-ho.

A part d’això, també realitzarem sortides optatives els dijous per descobrir nous indrets. Anirem a l’Aira Natura a llençar-nos en tirolina, farem activitats d’aventura a Can Putxet i que no faltin les acampades! Una a la natura i la de la darrera setmana a la mateixa masia.

Aquest estiu, a més a més, cada infant realitzarà una llibreta on recollirà totes les seves experiències a través de l’escriptura, el dibuix o la pintura, per tal de donar un xic de continuitat a l’etapa escolar.

En l’apartat del dinar, l’encarregat és M’penta, proveidor de diferents escoles de la zona que ens dissenya un menú, amb productes ecològics i de proximitat, ben sa i equilibrat (a part de boníssim!) i sempre adaptable a intoleràncies i/o alèrgies. Tant els petits com nosaltres mateixos dinem sempre a la fresca, o bé sota un pi o al porxo, aprofitant la bonança de l’estiu.

Tríptic casal d’estiu 2020

Díptic estada grans 2020

I per acabar, l‘equip de monitors som una petita família que ens coneixem de fa alguns anys i portem treballant en altres casals molts estius fins que fa 5 anys ja vam decidir començar el nostre propi casal. El que ens caracteritza és el bon ambient que hi ha i que ho aconseguim transmetre als petits, i ells ens ho retornen múltiplicat! Però a part d’això, som professors d’educació física, professores d’educació infantil i primaria i graduats superiors en activitats físiques i esportives, per tant d’energia no ens en falta!

Per a qualsevol pregunta no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres via electrònica o via telèfon!

Ah, i us esperem el proper 15 de maig a les 18h a les portes obertes, on ens podreu conèixer i saber un xic més de nosaltres! No hi falteu!

Omple aquí la teva inscripció 

Inscripció casal d’estiu 2020