Casal d’estiu La Bicicleta Blava

Ja olora a estiu i ja tenim aquí el casal d’estiu d’aquest 2021 de La Bicicleta Blava. Aquest any fem 6 anys!

Per aquest proper estiu tenim preparat un espectacle de màgia i treball en equip, i tot repetint a la masia de Can Mariné, a Sant Antoni de Vilamajor i seguint la nostra filosofia de construir un casal familiar, obert a tothom i on hi pugueu participar tots.

Cada setmana ens trobarem amb un nou repte relacionat la màgia i la natura, on haurem de descobrir la nostra vessant més creativa i artística per tal d’aconseguir, de manera cooperativa i treballant en equip, el repte proposat. Ja sigui a través d’un truc on només nosaltres sabrem el secret, una coreografia, fent bricolatge o amb un pinzell a les mans, tots els nens i nenes tindran la oportunitat d’expressar-se lliurement amb la natura com a referent. Tot això sense oblidar aquelles activitats imprescindibles a l’estiu! Banyar-nos a la piscina, fer jocs pel bosc, orientació i rutes en bicicleta i, sobretot, les esperades acampades! I cada matí haurem de cuidar els nostres animals! T’hi animes?

Des de La Bicicleta Blava us proposem, un estiu més, recuperar els moments de natura i aire lliure tot jugant i passant-nos-ho d’allò més bé!. És per això que volem aprofitar l’estiu per treballar les habilitats socials i poder interactuar tot fent allò que més ens agrada. Tot sempre a través del joc i utilitzant cinc habilitats bàsiques per poder treballar-ho: el respecte, l’empatia, l’autoestima, la tolerància a la frustració i l’agraïment. A través d’aquestes i de totes les activitats que realitzarem, pretenem que cada infant es senti fort per poder expressar-se sabent que, passi el que passi, tindrà llibertat per fer-ho.

A part d’això, també realitzarem sortides optatives els dijous per descobrir nous indrets. Anirem a l’Aira Natura a llençar-nos en tirolina, farem activitats al poble de Sant Antoni i que no faltin les acampades! Una a la natura i la de la darrera setmana a la mateixa masia.

En l’apartat del dinar, l’encarregat és M’penta, proveidor de diferents escoles de la zona que ens dissenya un menú, amb productes ecològics i de proximitat, ben sa i equilibrat (a part de boníssim!) i sempre adaptable a intoleràncies i/o alèrgies. Tant els petits com nosaltres mateixos dinem sempre a la fresca, o bé sota un pi o al porxo, aprofitant la bonança de l’estiu.

Tríptic casal d’estiu 2021

Díptic estada grans 2021

I per acabar, l‘equip de monitors som una petita família que ens coneixem de fa alguns anys i portem treballant en altres casals molts estius fins que fa 6 anys ja vam decidir començar el nostre propi casal. El que ens caracteritza és el bon ambient que hi ha i que ho aconseguim transmetre als petits, i ells ens ho retornen múltiplicat! Però a part d’això, som professors d’educació física, professores d’educació infantil i primaria i graduats superiors en activitats físiques i esportives, per tant d’energia no ens en falta!

Per a qualsevol pregunta no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres via electrònica o via telèfon!

Ah, i us esperem el proper 15 de maig a les 12h a les portes obertes virtuals (a través de la plataforma Zoom), on ens podreu conèixer i saber un xic més de nosaltres! No hi falteu!

Seguiu-nos a les Xarxes Socials per estar al dia de les útimes novetats

@labicicletablava

Omple aquí la teva inscripció 

Inscripció casal d’estiu 2021