Casalets i tallers

Des de l’equip de La Bicicleta Blava som concients d’altres necessitats i inquietuds que poden sorgir dins de l’àmbit de l’educació en el lleure. És per aquest motiu que oferim dues vessants més en aquest sentit: els casalets i els tallers.

Els Casalets de Dia

S’ofereixen en aquells dies en què les escoles tenen les festes de lliure disposició i tracten d’assolir l’objectiu d’oferir als infants un espai de convivència i d’experimentació on, a través del joc i la cooperació puguin esdevenir aprenentatges significatius. Alhora també tracten de cobrir la necessitat d’aquelles famílies que, en aquests dies, no disposen de festa com les escoles i per això poden disposar d’aquest servei, amb la confiança que el seu fill o filla estarà còmode dins un context familiar i s’ho passarà d’allò més bé.

Els Tallers

I per altra banda, els tallers i altres activitats són el complement perfecte per aquelles èpoques de l’any on hi ha celebracions tradicionals que es mereixen la transmissió de grans a petits. Per això, el taller de panellets, el d’anar a buscar el nostre tió o el del ser forners per un dia, juntament amb l’activitat en col·laboració amb la marató de tv3 fan d’aquests espais una estona d’aprenentatge i vivencial molt enriquidor per a tots els infants.